Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten
Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten Forli - spiegel - donkerbruin/goud vergroten

Forli - spiegel - donkerbruin/goud

€99,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De forli is een van de meest exclusieve spiegels in de collectie, gemaakt van duurzaam hout uit herbebossingsgebieden.

 • Gratis bezorging
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

 • cm
 • cm

Extra Opties & Info

 • Verwachte levertijd
  Binnen 10 dagen.
  Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Waar hang jij de sfeervolle Forli spiegel met lijst

In de badkamer, woonkamer, slaapkamer noem maar op. De Forli spiegel met lijst kun je werkelijk overal ophangen. Door zijn exclusieve uitstraling is de spiegel met lijst erg sfeervol en zal iedereen die langs loopt even blijven staan om zichzelf en de spiegel te bewonderen. De spiegel met lijst is verkrijgbaar in verschillende maten of laat bepaal zelf de afmetingen!

Op maat gemaakt, bij Kunstspiegel is het mogelijk

Bij Kunstspiegel maken we de Forli spiegel met lijst speciaal voor jou op maat! Speciaal voor mij? Ja zeker, de klant is bij ons koning en kan dan ook voor deze unieke spiegel met lijst de afmetingen zelf bepalen. Hoe gaat dit in zijn werk? Het is heel simpel:

 • Bij de maten vind je onderaan  ‘op maat’
 • Je komt in een scherm terecht waar je zelf de maten kunt samenstellen
 • Vul de maten in en voltooi de bestelling
 • Vervolgens gaan wij direct aan de slag met het op maat maken!

Meer informatie over de spiegels op maat service vind je hier. Het kan ook zo zijn dat een van de standaardmaten bij jou past. Kies dan een van deze maten en ontvang de spiegel met lijst al binnen 5 werkdagen!

GRATIS staaltje

Twijfels over een of meer van onze producten? Dat kan, al kunnen wij het ons haast niet voorstellen. Je kunt in dat geval kiezen voor een gratis staaltje, dit doe je aan de bovenkant van deze pagina door te kiezen voor een ‘bestel een gratis sample van dit product’. Je ontvangt dan een staaltje waar je alleen de verzendkosten van €5 over betaald.

Kleur: Donker Bruin
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 10,0 cm
Lijstdiepte: 3,6 cm
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten