Forli - Licht vergroten Forli - Licht vergroten Forli - Licht vergroten Forli - Licht vergroten
Forli - Licht vergroten Forli - Licht vergroten Forli - Licht vergroten Forli - Licht vergroten

Forli - Licht

€58,00 Incl. btw

Een donker bruine lijst waar je kunstwerk of foto nog beter door naar voren komt. In welke maat bestel jij de Forli donkerbruine lijst?

  • onbekend
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen
De maat van het werk dat ingelijst moet worden

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Maten

Uw maatwerkprijs

Sfeervolle donker bruine lijst

Laat je foto of kunstwerk nog beter naar voren komen met deze sfeervolle en gedetailleerde bruine lijst. Deze lijst kun je op iedere plek ophangen. Waar je de lijst ook hangt, iedereen zal blijven staan om een blik te werpen op jouw kunstwerk of foto. Een lijst met deze uitstraling mag daarom absoluut niet ontbreken in huis.

Iedere maat is mogelijk

Of je nou op zoek bent naar een grote of kleine lijst, het kan allemaal bij Kunstspiegel en iedere afmeting is mogelijk. Met behulp van de speciale lijsten op maat service kun je de gewenste afmetingen zelf invullen. Op deze manier krijgt jou foto of kunstwerk de perfecte lijst. 

Passepartout & glas

Bij de Forli donkerbruine lijst heb je de mogelijk om een passepartout en glas toe te voegen. Daarbij heb je de opties tussen onze Off White of zwarte passepartout, 5 of 8 cm rondom. Bij het toevoegen van glas kan je er voor kiezen om helder of ontspiegeld glas te nemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen glas te nemen.

Probeer één gratis staaltje

Het kan zijn dat je nog twijfels heb of niet helemaal zeker bent van een of meerdere lijsten. Kunstspiegel geeft je de mogelijkheid om een gratis staaltje aan te schaffen. De staaltjes zijn gratis, alleen voor de verzendkosten vragen wij een bijdrage van €5. Deze kosten krijg je bij een aankoop gewoon weer van ons terug.

Kleur: Donker Bruin
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 10,0 cm
Lijstdiepte: 3,6 cm

Gerelateerde producten