Koop een smalle houten Cosenza lijst vergroten Koop een smalle houten Cosenza lijst vergroten Koop een smalle houten Cosenza lijst vergroten
Koop een smalle houten Cosenza lijst vergroten Koop een smalle houten Cosenza lijst vergroten Koop een smalle houten Cosenza lijst vergroten

Koop een smalle houten Cosenza lijst

€29,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ben je op zoek naar een smalle houten lijst? De Cosenza is de lijst waar je naar op zoek bent, betaalbaar en stijlvol, die wil jij toch ook?

  • 4 - 6 dagen (gratis)
  • 30 dagen retourgarantie
  • Veilig betalen

Afmetingen
De maat van het werk dat ingelijst moet worden

  • cm
  • cm

Overige opties

  • Maten

Bestellen

Uw maatwerkprijs

De Cosenza heeft oog voor stijl

De zwarte lijstjes van Kunstspiegel.nl kunnen altijd. Niet alleen omdat deze erg betaalbaar is, maar ook omdat hij gemaakt is van duurzaam hout dat wij halen uit herbebossingsgebieden. Daarnaast heeft de smalle houten lijst van Cosenza oog voor stijl, daar wil jij je kunst toch ook mee inlijsten?

Bepaal zelf de maat

Staat de maat die je nodig hebt niet tussen de standaard maten? Niet getreurd. Bij Kunstspiegel.nl kun je namelijk zelf de maten van de lijst bepalen. Zo ontvang je een perfecte lijst voor je kunstwerk. Hoe gaat dit in zijn werk? Tussen de maten staat de optie ‘op maat’. Hier kun je zelf de afmetingen samenstellen. Eenmaal besteld, gaan wij direct aan de slag met het op maat maken van je eigen unieke lijst. Meer informatie hierover vind je hier.

Maak kennis met de inlijst service van Kunstspiegel.nl

Ben jij al bekend met de inlijst service van Kunstspiegel.nl? Kunstspiegel.nl is de enige in Nederland met deze unieke service. Je kent het wel, je hebt een mooi kunstwerk of herinnering thuis, en die zou je het liefst in de mooiste lijst professioneel laten inlijsten. De service die we je bij Kunstspiegel.nl aanbieden voldoet aan beide eisen; een mooie lijst en professionele inlijsting. Hoe werkt het? Wij komen kosteloos het kunstwerk bij je thuis ophalen, vervolgens lijsten wij deze in onze eigen lijstenfabriek professioneel in, in de lijst die je bij ons hebt uitgekozen. Lees hier alles over de inlijst service.

Passepartout of glas, wat kies jij?

Hoe mooi maak jij je lijst? Je kunt je kunstwerk nog mooier inlijsten. Bijvoorbeeld met glas. Daarbij heb je bij Kunstspiegel.nl de keuzes uit ontspiegeld glas of helder glas. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een passepartout erbij te nemen, daar hebben wij net als bij het glas 2 keuzes in; Off white of een zwarte passepartout.

Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 1,0 cm
Lijstdiepte: 1,2 cm

Gerelateerde producten