Over KunstSpiegel


Prachtige wanddecoratie door echte lijstenmakers!

Waar vind je een mooie houten lijst op maat of een heldere spiegel op maat voor een betaalbare prijs? Dit is de vraag die Kunstspiegel.nl naar een klein dorpje in Noord-Italië bracht. Hier werken namelijk de beste lijstenmakers ter wereld! Het ambacht is hier van generatie op generatie doorgegeven, zodat het echte ambacht bewaard blijft.

Adresgegevens

Spaarneweg 14
2142EN Cruquius
Nederland

ma t/m do:  8:00 tot 19:00
vrijdag:       8:00 tot 17:00
zaterdag:   10:00 tot 17:00

Telefoon:     023-5286779
Email:         [email protected]

De ambachtelijke lijstenmakers uit Italie

Kunstspiegel.nl bestaat inmiddels een paar jaar, maar de meeste lijsten komen nog steeds uit Noord-Italie. Er is namelijk geen lijstenmaker ter wereld, die het vakmanschap uit Noord-Italie overtreft. En dat vinden wij geen straf. Dit betekent namelijk ook dat wij regelmatig de lijstenmakers in Italie moeten bezoeken. En de Italiaanse keuken bevalt ons goed :-)

Houten lijsten in alle stijlen

Nadat de lijsten door de lijstenmakers zijn gecontroleerd, worden deze in lengtes van drie meter naar Nederland gebracht. In onze lijstenfabriek in de Cruquius, onder de rook van Haarlem, snijden wij de lijsten per bestelling op maat. Onze lijstenmakers kunnen werkelijk ieder verzoek aan. Van hele grote lijsten tot hele kleine lijsten. En van klassieke lijsten tot moderne lijsten. Zo kun je voor iedere stijl en ieder interieur bij ons terecht!

Altijd Gratis verzending in Nederland

Als jouw lijst op maat is gemaakt en klaar is voor verzending, halen de gerenommeerde koeriersdiensten de lijst bij onze lijstenmakers op. De koeriersdiensten zijn allen gespecialiseerd in het vervoer van fragiele en breekbare materialen. Zo komt je bestelde lijst veilig en snel bij jou thuis.

De lijstenmakers maken nu meer!

Naast lijsten maken en verkopen wij tegenwoordig ook spiegels en andere wanddecoratie. Zelfs fotolijstjes fabriceren we in onze lijstenfabriek. Ons doel is namelijk om een groot assortiment wanddecoratie van kwaliteit toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Kwaliteit hout uit bossen met herbebossingsprogramma's!

Wij van Kunstspiegel.nl vinden de natuur zeer belangrijk! Het is goed om te weten dat onze lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout, alleen afkomstig uit bossen met actieve programma's voor herbebossing. Al onze houtleveranciers en lijstenmakers voldoen aan strenge richtlijnen, hierdoor kunnen wij het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier garanderen!

  • Spiegels en Lijsten op Maat
  • Hoogwaardige Kwaliteit
  • Uniek Assortiment
  • Maatwerk (kleuren) Mogelijk
  • Milieubewust


Echte klantenservice

Ons team staat jou 24 uur per dag te woord. Telefonisch zijn wij van maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren bereikbaar (zie hieronder). Per e-mail en op onze Facebook-pagina trachten wij jou 24 uur per dag te kunnen helpen met vragen. Ook proberen wij zo vaak mogelijk live te zijn op de chat. Verder is het voor ons belangrijk dat jij tevreden bent over het bestelde product, vervaardigd door onze lijstenmakers. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden het product binnen 14 dagen retour te zenden. Je krijgt dan meteen je geld terug. 

Speciale inlijst service van de lijstenmakers van Kunstspiegel.nl

Als enige in Nederland bieden wij een speciale 'inlijsten met de inlijst-service' aan. Wat dit betekent? Wij komen je kunstwerk of foto bij jou thuis ophalen, lijsten dit in naar je wensen en behoeften en bezorgen het de volgende dag weer ingelijst in de lijst van jouw keuze.

  • Bereikbaar per Chat, Telefoon, Email en Facebook
  • Altijd Gratis en Snel Bezorgd
  • 30 Dagen Bedenktijd
  • Inlijst Service
  • Achteraf Betalen Mogelijk

Kunstspiegel.nl heeft ook een fysieke winkel

Ja, we hebben ook een échte winkel. Naast onze lijstenfabriek hebben we een winkel met al onze spiegels, lijsten en kunstwerken. Al proberen we deze website zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, als je liever naar de winkel komt kan dat natuurlijk. Verder is het ook mogelijk om online te bestellen, maar in onze showroom op te halen. 

Als je niet zeker bent van je keuze of je twijfelt misschien tussen twee of meerdere spiegels maar niet naar onze winkel wilt komen, dan kan je bij ons ook een staaltje van lijsten bestellen. De staaltjes zijn gratis, wij vragen alleen een bijdrage van € 5 aan verzendkosten die je bij aankoop meteen weer terug krijgt!