Brescia - spiegel - wit vergroten Brescia - spiegel - wit vergroten
Brescia - spiegel - wit vergroten Brescia - spiegel - wit vergroten

Brescia - spiegel - wit

€169,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Brescia witte barok spiegel met lijst is een lust voor het oog en beschikt over vele details. In welke maat bestel jij de Brescia?

 • Gratis bezorging
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

 • cm
 • cm

Extra Opties & Info

 • Verwachte levertijd
  Binnen 10 dagen.
  Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Sfeervolle witte barok spiegel met lijst

De sfeer in huis is iets wat iedereen graag in huis heeft. Met behulp van verschillende mooie kunstwerken heb je de sfeer al snel! Echter heeft Kunstspiegel nog een mooi kunstwerk die een prachtige toevoeging is aan iedere ruimte. De Brescia witte barok spiegel met lijst is een lust voor het oog en beschikt over vele details. Dat de spiegel met lijst zoveel oog voor detail heeft is niet gek, deze lijst is namelijk gemaakt door echte Italiaanse lijstenmakers die al generaties lang dit soort prachtige spiegels maken.

Italiaanse lijstenmakers en hout uit herbebossingsgebieden

Onze lijstenmakers zouden nooit in staat zijn om dit soort prachtige kunstwerken te maken als zij niet gebruik kunnen maken van de beste kwaliteit hout. Daarnaast vinden wij de natuur ook erg belangrijk. Om die reden halen wij het hout dat wij voor onze producten gebruiken uit herbebossingsgebieden. Dit hout heeft de kwaliteit die je als klant verwacht!

Verkrijgbaar in verschillende maten

Vind jij de Brescia spiegel met lijst ook zo geweldig en heb je ook al de juiste maat gevonden? Wij bieden deze unieke lijst aan in verschillende maten. Staat de juiste maat er voor jou niet tussen? Geen enkel probleem, wij kunnen de spiegel ook speciaal voor jou op maat maken. Dit is te danken aan de bijzondere spiegels op maat service. Hiermee kun je namelijk zelf de afmetingen tot op de centimeter nauwkeurig bepalen. Meer informatie over de spiegels op maat service vind je hier.

Heb je de Brescia spiegel besteld? Dan kun je dit verwachten van Kunstspiegel

Je ontvangt een spiegel met facetrand. Daarnaast wordt je bestelling gratis verzonden en binnen 5 werkdagen geleverd indien je voor een van onze standaardmaten hebt gekozen. Daarnaast ontvang je van ons:

 • Houten lijst
 • Spiegel met facetrand
 • Hardboard
 • Twee ophanghaakjes
Kleur: Wit
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 9,5 cm
Lijstdiepte: -
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten