Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd vergroten Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd vergroten Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd vergroten Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd vergroten
Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd vergroten Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd vergroten Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd vergroten Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd vergroten

Bonalino - Barok Lijst met Bladpatroon - Goud Gekleurd

€44,00 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Koop de mooie en betaalbare Bonalino klassieke gouden lijst bij kunstspiegel.nl. Deze lijst kun je overal hangen en maakt je kunstwerk nog mooier.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Bonalino lijst: gemaakt van duurzaam hout

Haal kwaliteit in huis met de Bonalino lijst. Deze lijst is gemaakt van hoge kwaliteit hout dat wij halen uit herbebossingsgebieden. Het is een klassieke gouden lijst. Kunstspiegel.nl is er van overtuigd dat deze lijst je kunstwerk of foto nog mooier tot zijn recht laat komen. Daarnaast is de Bonalino lijst erg betaalbaar en kun je nog een passepartout of glas toevoegen om de lijst helemaal compleet te maken.

De maat die jij nodig hebt

Welke maat heb jij nodig? Een van onze vele standaardmaten die direct geleverd worden en je binnen 5 werkdagen al bij je thuis kunt hebben? Of stel je toch liever zelf de maten samen. Het kan allebei. Met behulp van de ‘lijsten op maat service’ kun je zelf de afmetingen van de lijst bepalen. Op deze manier zorg je ervoor dat je foto of kunstwerk is voorzien van de perfecte omlijsting. Meer informatie over de lijsten op maat service vind je hier.

Professionele inlijsting

Naast de lijsten op maat service is er ook nog de inlijst service van Kunstspiegel.nl. Kunstspiegel.nl is de enige in Nederland die deze service aanbiedt. Hoe werkt de inlijst service? Het is héél simpel. Je kiest een van de vele lijsten uit bij Kunstspiegel.nl, na het uitkiezen van een lijst, komen wij het kunstwerk dat je wil inlijsten bij je thuis ophalen. Vervolgens gaan wij in onze eigen lijstenfabriek aan de slag met het inlijsten van het kunstwerk. Eenmaal ingelijst komen wij het ingelijste kunstwerk weer kosteloos bij je afleveren. Meer informatie? Klik hier.

Maak je lijst compleet met een passepartout of glas

Je kan je lijst op een gemakkelijke manier nog leuker maken. Namelijk met een off white of zwarte passepartout, 5 of 8 cm rondom. Daarnaast kun je er voor kiezen om helder of ontspiegelend glas toe te voegen aan de lijst. Zonder glas of passepartout is de Mozzarino natuurlijk ook erg mooi.

Heb jij al een GRATIS staaltje besteld?

Een gratis staaltje om te kijken of je de Mazzarino echt leuk vindt? Dat kan, boven aan de pagina vind je ‘bestel een gratis sample van dit product’. Hiermee ontvang je een gratis staaltje en kun je daarmee twijfels uit de weg helpen. Wij vragen hiervoor een bijdrage van €5 voor de verzendkosten, die uiteraard bij een bestelling van een van onze producten van ons terug krijgt.

Kleur: Goud
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 6,2 cm
Lijstdiepte: 3,7 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten