Bojano - Zilver vergroten Bojano - Zilver vergroten Bojano - Zilver vergroten Bojano - Zilver vergroten Bojano - Zilver vergroten
Bojano - Zilver vergroten Bojano - Zilver vergroten Bojano - Zilver vergroten Bojano - Zilver vergroten Bojano - Zilver vergroten

Bojano - Zilver

€51,00 €40,50 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Heb jij thuis al een baklijst? Zo niet, dan mis je echt iets! De brede zilveren baklijst is anders dan andere lijsten en is een musthave voor thuis.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Vul de maten van het in te lijsten werk in.

Na het invullen zal onderaan de buitenmaat van de lijst getoond worden.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

Maatwerkprijs

Laat je kunstwerk ‘zweven’ met de Bojana baklijst

Heb jij thuis al een baklijst? Zo niet, dan mis je echt iets! De baklijst is anders dan andere lijsten en is een musthave voor thuis. Hierin kun je mooi je mooiste kunstwerk in inlijsten. Wat is er dan zo bijzonder aan een baklijst? Je kunstwerk krijgt een 3D uitstraling doordat het kunstwerk lijkt te ‘zweven’. Dit komt doordat er ruimte zit tussen de lijst en het kunstwerk.

Wij houden rekening met de natuur

De natuur is voor Kunstspiegel erg belangrijk. De lijsten die wij verkopen zijn namelijk gemaakt van hout. Om er voor te zorgen dat de natuur niet ten koste gaat van onze lijsten, en andersom ook niet, maken wij gebruik van hout uit herbebossingsgebieden. Dit hout is de kwaliteit die je als klant wil hebben!

Op maat gemaakt

Bij Kunstspiegel.nl kun je zelf de afmetingen samen stellen. Hoe ideaal is dat? Zo ontvang je een lijst die perfect past bij het kunstwerk dat je wil inlijsten. Nu vraag je je natuurlijk af hoe de lijsten op maat service van Kunstspiegel.nl werkt. Het is erg simpel:

  1. Je kiest een lijst uit bij Kunstspiegel.nl;
  2. Kies voor ‘maten’ en selecteer ‘op maat’;
  3. Vul de gewenste maten in;
  4. Wij maken de lijst speciaal voor jou op maat.

De lijstenfabriek van Kunstspiegel.nl met standaardmaten

Naast de lijsten op maat service kun je er ook voor kiezen om een van de vele standaardmaten te kiezen. Dit brengt een groot voordeel met zich mee. Je hoeft namelijk niet te wachten tot dat je lijst op maat is gemaakt, die is al in de juiste maat in onze eigen lijstenfabriek. Bij de bestelling van een van de vele standaardmaten ontvang je de baklijst al binnen 5 werkdagen!

Twijfels over de Bojano baklijst? Probeer gratis staal!

Kunstspiegel.nl weet als geen ander hoe vervelend het is om twijfels te hebben over een aankoop. Daar hebben wij iets op gevonden. Op het moment dat je twijfels hebt over één van onze producten kun je er voor kiezen om een gratis staaltje te bestellen, dit doe je aan de bovenkant van de pagina. Wij vragen voor de verzending van het staaltje een bijdrage van €5, het staaltje is gratis.

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten