Wat is een wissellijst?

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Wat is een wissellijst?

Wissellijsten zijn onmisbaar in je interieur. Door een wissellijst kun je snel verwisselen van je foto of kunstwerk, zonder een nieuwe lijst te kopen!

Wat is een wissellijst?

De wissellijst is ontzettend handig. Maar wat houdt een wissellijst nou precies in? In dit blog kom je erachter waarom een wissellijst ontzettend handig is in jouw interieur!

Zoals gezegd is de wissellijst heel erg praktisch. Bij het wisselen van een foto of kunstwerk komt de wissellijst namelijk goed van pas. De wissellijst zorgt ervoor dat je snel van foto of kunstwerk kan wisselen. Door middel van de klemmetjes aan de achterkant van de houten lijst, kun je eenvoudig het achterbord eraf halen om snel van foto's of kunstwerken te kunnen wisselen. Een wissellijst is daarom onmisbaar bij galerijen waarin veel van foto’s en kunstwerken worden gewisseld. Naast het snel verwisselen van foto's of kunstwerken dat door de wissellijst veel tijd scheelt, is het niet nodig om voor iedere foto of kunstwerk een nieuwe lijst aan te schaffen.


Wissellijst-kopen-bij-KunstSpiegel-Wat-is-een-wissellijst 

Waaruit bestaat een wissellijst?

Hoe zit een wissellijst in elkaar? Een wissellijst bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is een wissellijst gemaakt uit een ruit van glas of kunststof. Het glas of kunststof beschikt over eenvoudige klemmen of een doorgaand aluminium profiel. De klemmen of het aluminium profiel zorgt ervoor dat de foto of het kunstwerk vastgehouden wordt.

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een stevigere wissellijst. Deze stevigere wissellijsten zijn verkrijgbaar, ook in de meest bijzondere formaten. Bij Kunstspiegel is alles mogelijk als het gaat om wissellijsten. Met de speciale lijsten op maat service kun je de gewenste maten van een wissellijst samenstellen.

Waarom een wissellijst onmisbaar is?

Een wissellijst is echt onmisbaar en houdt na een eenmalige aanschaf geld in de portemonnee, je hoeft namelijk niet voor iedere foto een nieuwe fotolijst aan te schaffen. Een echte aanrader dus! De wissellijst is ontzettend handig voor het verwisselen van foto’s en kunstwerken. Het snel verwisselen scheelt een hoop tijd en zorgt er zoals gezegd ook voor dat je niet voor iedere foto of kunstwerk een nieuwe lijst hoeft aan te schaffen.

 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.