Wat doen spiegels voor je interieur?

  • Geplaatst op
  • 0

Je kijkt er naar alle waarschijnlijkheid elke dag wel een keer in, misschien wel vaker ook. Soms sta je er niet eens bij stil dat je het doet. Tegenwoordig zie je weer meer spiegels in huis omdat het ook erg decoratief kan zijn. Heb jij je weleens afgevraagd, of weet je wel, wat spiegels voor je interieur doen?

Je kijkt er naar alle waarschijnlijkheid elke dag wel een keer in, misschien wel vaker ook. Soms sta je er niet eens bij stil dat je het doet. Tegenwoordig zie je weer meer spiegels in huis omdat het ook erg decoratief kan zijn. Heb jij je weleens afgevraagd, of weet je wel, wat spiegels voor je interieur doen?Leuke spiegels

Het lijkt zo alsof we meer en meer de woonaccessoires die we kopen alleen maar op hun uiterlijk beoordelen. Is het leuk en mooi dan mag het mee naar huis. Logisch aan de ene kant want iets lelijks, daar wordt niemand blijer van. Leuke spiegels zijn weer populair, ze hebben voornamelijk een decoratieve functie. Wist je eigenlijk al dat spiegels meerdere functies kunnen vervullen in je interieur? Zo kunnen ze zorgen voor een ruimtelijk effect, mits je ze op de juiste plaats ophangt natuurlijk. Ook kunnen ze zorgen voor een betere belichting en ook hier geldt natuurlijk weer dat je ‘m dan wel op de juiste plek moet hangen. Wij hechten veel waarde aan het decoratieve effect van een spiegel. Prima natuurlijk want het mag gezegd, een spiegel met een leuke vorm of van mooi materiaal gemaakt is natuurlijk ook erg leuk in huis. Je kunt zo een beetje spelen met licht en reflectie, je kunt jezelf erin zien( functionele functie) indien nodig én je hebt een mooie wandvulling.
 

Soorten spiegels

Er zijn massa’s spiegels te koop. Veel merken hebben spiegels in hun assortiment zoals de spiegels met een koperen rand bijvoorbeeld. Koper is in en dus zijn er bijpassende spiegels. Spiegels die ook bij hedendaagse interieurs passen zijn de Brocante zwarte barok spiegels. Een spiegel met een verleden, daar houden wij ook wel van. Je ziet ze vaak in de Scandinavische interieurs in wit of zwart maar natuurlijk ook in de Brocante interieurs of landelijke interieurs. Andere populaire spiegels zijn de steigerhouten spiegels. Ook die matchen met diverse interieurs.Barokke spiegels, steigerhouten spiegels, we noemden er twee. Er zit nog veel meer tussenin natuurlijk. Om over maatwerk spiegels nog maar even niet te spreken. Bedenk je goed wat je graag ziet in/van een spiegel, zo heb je er optimaal plezier van en kan hij meer voor je betekenen dan alleen maar een leuk plaatje.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.