Verschillende soorten spiegels bij Kunstspiegel

  • Geplaatst op
  • 0
Verschillende soorten spiegels bij Kunstspiegel

Bij Kunstspiegel is de keuze enorm op het gebied van spiegels. In dit blog lichten wij een aantal van onze populairste spiegels uit.

Wat voor spiegel kies jij?

Je hebt het vast al gezien, bij Kunstspiegel is de keuze enorm op het gebied van spiegels. Voordat je op zoek gaat naar een mooie spiegel voor thuis, is het belangrijk om te weten waar je de spiegel voor wil gebruiken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je op zoek bent naar een spiegel die er voor zorgt dat ruimtes groter lijken of dat je een spiegel zoekt die voor meer sfeer zorgt. Kunstspiegel licht een aantal populaire stijlen uit.

 

Barok spiegels

Barok spiegels zijn een van de meest populaire spiegels uit de uitgebreide collectie van Kunstspiegel. Dit komt met name doordat de uitstraling van de spiegels. De vele details die zich in de houten lijst bevinden zijn werkelijk een lust voor het oog en vallen erg op. Daarnaast past een barok spiegel in ieder interieur thuis. 

 

Tafel spiegels

Ben jij al op de hoogte van de nieuwste spiegel trends? Het is ontzettend populair om een tafelspiegel naast je eettafel of eethoek te plaatsen. Deze hangt niet aan de muur, maar wordt geplaatst op de grond. Je eethoek of eettafel lijkt hierdoor een stuk groter wat ervoor zorgt dat je met een prettig gevoel thuis komt!


eettafel-met-wandspiegel-kopen-bij-kunstspiegel

Moderne spiegels

Moderne spiegels kunnen altijd! Waarom? Het mooie van de moderne spiegels is dat deze erg subtiel zijn. Hierdoor passen de moderne spiegels gemakkelijk in verschillende interieurs. Daarnaast zijn er ontzettend veel verschillende stijlen en kleuren spiegels waardoor wij voor iedere ruimte de geschikte moderne spiegel voor jou hebben.
Hoog-service niveau

Bij Kunstspiegel bieden wij een hoog-service niveau aan. Dat betekent dat wij er alles aan doen om het shoppen bij ons nog leuker en comfortabeler te maken. Heb je een leuke spiegel bij ons gezien en zijn de standaardmaten voor jou niet van toepassing? Dan maken wij indien mogelijk speciaal voor jou de spiegel in de maat die jij nodig hebt!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.