Unieke services bij Kunstspiegel.nl

  • Geplaatst op
  • 0
Unieke services bij Kunstspiegel.nl

Ben jij al bekend met de unieke services bij Kunstspiegel.nl? Met behulp van de spiegels- en lijsten op maat service wordt het shoppen nog leuker!

Bij Kunstspiegel zijn er verschillende unieke services die het shoppen nog leuker maken. Laat je inspireren door de inlijst service, spiegels- en lijsten op maat service!

Spiegels op maat

Ben je een spiegel tegen gekomen in ons ruime assortiment aan klassieke, moderne en antieke spiegels? Het kan echter voorkomen dat de standaardmaten niet de afmetingen zijn waar jij naar op zoek bent. Je kunt dan met de 'spiegels op maat' service zelf de maten samenstellen die jij nodig hebt! Op deze manier ontvang je een spiegel in de maat die jij nodig hebt. Lees hier alles over de spiegels op maat service.Lijsten op maat

Ook voor de lijsten hebben wij een unieke service waarmee jij zelf de maten van de lijst bepaalt. Bepaal de maten voor jou unieke lijst zelf met de 'lijsten op maat' service. Vervolgens gaan wij aan de slag met het op maat maken van jou lijst. Meer informatie over de lijsten op maat service vind je hier.

Inlijst service

De meeste unieke service hebben wij voor het laatst bewaard. Kunstspiegel is de enigste in Nederland met de 'inlijst service'. Met deze service kies je een lijst bij ons uit waarin wij jou kunstwerk professioneel inlijsten! Het werkt als volgt:

  • Je kiest een lijst bij Kunstspiegel uit;
  • Wij bellen je op voor een afspraak om het kunstwerk op te halen;
  • Het kunstwerk halen we thuis bij je op;
  • Onze lijstenmakers lijsten het kunstwerk in;
  • Wij bezorgen het kunstwerk ingelijst bij je thuis af.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.