TOP 5: POPULAIRSTE SPIEGELS

  • Geplaatst op
  • 0
TOP 5: POPULAIRSTE SPIEGELS

Je hebt ze vast al vaker gezien. In woonbladen, op Pinterest, misschien zelfs bij mensen thuis… de ronde spiegel is niet meer weg te denken uit een interieur. Wij begrijpen wel waarom: een ronde spiegel is hip. We worden er vrolijk van. En met een ronde spiegel heb je verder weinig opsmuk nodig. Een enkele fauteuil, een gave plant ernaast en klaar. Helder, strak en stijlvol.

 

Spiegels zonder lijst

Eerlijk is eerlijk, als lijstenmaker vinden we deze trend natuurlijk een beetje jammer. Maar strak en eenvoud voeren nu eenmaal de boventoon. Daar past een rechthoekige spiegel zonder lijst prima bij! Zowel klein voor in een toiletruimte als groot voor in hal of als passpiegel in een slaapkamer zijn ze super geschikt.

Groot, groter, grootst

De woningen worden kleiner, dus gaat men steeds inventiever met de ruimte in huis om. Een trend die hier absoluut bij past is de keuze voor een grote spiegel in huis. Bijvoorbeeld om je living optisch te verruimen. Of om je slaapkamer dubbel zo groot te laten lijken. Een grote spiegel hoeft niet per se te hangen. Ook staand doet ie het erg goed. Onze grote spiegels Pantheon Grande en de Corsica Grande gaan als zoete broodjes over de toonbank!

Grof mag!

Geschuurd of ongeschuurd? De steigerhouten spiegels zijn niet aan te slepen. Zowel in een strak interieur als bij een landelijke inrichting staan ze gewoon echt goed. Robuust en stoer, zo worden ze vaak omschreven. En volgens ons klopt dit helemaal.

Barok blijft

… maar dan in een modern jasje. Dus niet het zware werk, maar elegante barokspiegels. De zilveren kleur blijft het meest populair, maar ook in het goud, zwart en wit zien worden ze veel verkocht. Dat een barokspiegel alleen in een klassiek interieur past is een absolute misvatting. Het is juist super trendy om een barokspiegel in een strak ingericht huis op te hangen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.