Dit zijn de redenen waarom je een spiegel in je tuin wilt!

Dit zijn de redenen waarom je een spiegel in je tuin wilt!

Vergeet binnen, vertrek naar buiten! Dit motto zie je terug in tuinen en op balkons. Aangekleed met banken, tafels, vrolijke kussens en ja... spiegels!

We leven steeds meer buiten. Niet zo gek, want er is niets heerlijker dan de ochtend te beginnen met een kop koffie in je eigen tuin. Heerlijk genieten van de eerste zonnestralen!

Vergeet je woonkamer
Dat de tuin steeds belangrijker is geworden, zien we ook terug in de aankleding. Een paar jaar geleden kwam je in de gemiddelde tuin alleen een tuinset en paar leuke planten tegen. Tegenwoordig creëert men de gaafste loungehoeken, sfeervolle veranda’s en prachtig gedecoreerde eettafels! Een tuin, balkon of dakterras zien we nu echt gezien als verlengstuk van ons huis. Een prima trend! Wij merken dat hiermee ook de vraag naar buitenspiegels toeneemt. Logisch!

Een spiegel vergroot je tuin
Niet echt natuurlijk, maar optisch wordt je tuin zeker wel vergroot door een spiegel. Hoe groter de spiegel, hoe groter het effect zal zijn. Heel handig voor kleine tuinen, terrassen of patio's. 

Sfeer, sfeer en nog eens sfeer
Een spiegel doet het erg goed als decoratie. KunstSpiegel verkoopt spiegels in alle kleuren en stijlen. Onze nieuwste spiegels met beton-look zijn super gaaf voor buiten! 

Waar hang je de spiegel op?
Wind, regen… een spiegel krijgt deze allemaal te verduren. Het is het best om je spiegel onder een afdak(je) te hangen. 

Laat lichtjes weerkaatsen!
Uit eigen ervaring weten we hoe enorm sfeervol lampionnetjes en lampjes in de tuin zijn. Tegenwoordig vind je ze vaak met LED-verlichting. Simpel en milieuvriendelijk. Extra leuk is de weerkaatsing  van deze lampjes via de spiegel

De onderstaande spiegels staan super leuk op je balkon of in de tuin:

Bettola - Moderne Spiegel - Geborsteld Zilverkleurig Frame Wood - Ongeschuurde Steigerhouten SpiegelSpiegel San Francisco - Ronde Hangspiegel - Wit Gekleurd met Draaghengsel  Pantheon Grande - Industriële Spiegel - Grijze Beton-Look

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.