Standaard maten voor fotolijsten

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Standaard maten voor fotolijsten

Er zijn ontzettend veel maten fotolijsten, maar wat zijn de standaard maten? Standaard maten zijn de meest voorkomende maten.

Standaard maten voor fotolijsten

Fotolijsten zijn er in verschillende soorten en stijlen, maar hebben ook eindeloos veel maten. Aangezien ieder kunstwerk of herrinering een andere afmeting kan hebben, zijn de variaties in fotolijsten ontzettend groot. Echter zijn er ook ontzettend veel kunstwerken en herinneringen die een fotolijst met een standaard maat nodig hebben. Wat zijn de standaard maten voor fotolijsten? 
 

De standaard lijstenmaat

Bij Kunstspiegel is iedere maat op het gebied van fotolijsten mogelijk, maar wat zijn de standaard maten? De standaard lijstenmaten zijn de meest voorkomende maten die op de meeste kunstwerken en herinneringen van toepassing zijn. De meest voorkomende standaard maten voor fotolijsten hebben een afmeting tussen de 10 x 15 cm en 70 x 100 cm. Er zijn ook veel kunstwerken en herinneringen die niet in aanmerking komen voor een standaard maat. Kunstspiegel biedt hier de oplossing voor. De speciale lijsten op maat service geeft je de mogelijkheid om een lijst uit de collectie van Kunstspiegel in de gewenste maten te bestellen.

 

Hoe werkt de lijst op maat service?

De standaard maten zijn niet op ieder kunstwerk of herrinering van toepassing. Met de lijsten op maat service kun je de lijst die je graag wil hebben bestellen met de juiste afmetingen. De eerste stap is het kiezen van een fotolijst uit de collectie van Kunstspiegel. Na het kiezen van een fotolijst ga je verder naar de lijsten op maat service. De laatste stap die moet worden gemaakt is het invullen van de voor jou gewenste afmetingen. Na je bestelling gaan wij direct aan de gang met het op maat maken van je lijst!

 
 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.