Spiegeltje spiegeltje aan de wand

  • Geplaatst op
  • 0

Waar kun jij een stijlvolle spiegel ophangen?
  • Spiegel in de badkamer;
  • Spiegel op het toilet;
  • Spiegel in de slaapkamer;
  • Spiegel in de hal.


Spiegels als eyecatcher in je interieur

Maar dat is puur functioneel. Je kunt je spiegel ook heel anders gebruiken. Waarom? Omdat spiegels, naast functioneel een echte eyecatcher kunnen zijn. kijken of je haar goed zit is dus niet het enige wat je met een spiegel kan. Nu vraag jij je natuurlijk af wat je nog meer kunt met een spiegel. Daarom zetten wij een aantal opties voor je op een rijtje.

Andere functies van een spiegel:

  • Spiegels zorgen voor optisch bedrog;
  • Spiegels maken een kleine ruimte groter;
  • Spiegels geven een ruimte diepte geven;
  • Sierlijke spiegels zijn een soort kunst aan je muur
Grote spiegels kopen bij Kunstspiegel.nl

Spiegel als kunst? Jazeker!

Er zijn vele mooie ontwerpen van spiegels. Wat dacht je bijvoorbeeld van sierlijke barok spiegels, of strakke en stoere moderne spiegels? Bij Kunstspiegel.nl heb je een heel groot assortiment aan geweldig mooie spiegels. Werkelijk voor iedere smaak zit er wel een gave spiegel tussen!

Spelen met spiegels

Een spiegel vinden we allemaal nuttig. Maar je kunt ook heel leuk spelen met spiegels. Wat denk je bijvoorbeeld van een combinatie van meerdere spiegels bij elkaar? Denk dan bijvoorbeeld aan spiegels in dezelfde vorm maar met verschillende afmetingen, of juist verschillende vormen maar dan wel allemaal in dezelfde kleur. Je moet zorgen voor een bindende factor anders wordt het erg onrustig en dat wil je niet. Maar de combinatie van verschillende spiegels is op dit moment heel hot in de interieurwereld!
Spiegels met lijsten kopen bij Kunstspiegel.nl

Tip: creëer met een spiegel contrast in je huis!

Durf jij in een modern interieur een barok spiegel op te hangen? Dat moet je echt doen! Juist dat contrast zorgt voor spanning en speelsheid in je interieur. Een knipoog mag best en je zult zien dat de weelderige vormen van een barok spiegel de strakke lijnen van je moderne interieur speelser maken. De spiegel is een prettige onderbreking van je strakke interieur.

Andersom kun je de combinatie ook maken: een klassieke interieur is ineens heel erg van nu als je er een strakke moderne spiegel ophangt. Zowel grote als kleine spiegels doen het hierbij goed. En in plaats van de spiegel op te hangen, kun je deze ook neerzetten op de vloer. Een spiegel nonchalant tegen een muur is echt een gave look voor je interieur!

Jouw spiegeltje aan de wand op maat

Kortom, voor ieder wat wils voor je spiegeltje aan de wand. En kom je er niet uit in de vaste collectie van Kunstspiegel.nl? Laat dan een spiegel op maat maken bij ons. Want alles is mogelijk
Staande spiegels kopen bij Kunstspiegel.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.