Spiegels en lijsten verkrijgbaar in de juiste maat

  • Geplaatst op
  • 0
Spiegels en lijsten verkrijgbaar in de juiste maat

Bij Kunstspiegel is werkelijk alles mogelijk op het gebied van maten. De lijsten en spiegels zijn verkrijgbaar in de maat waar jij naar op zoek bent!

Alle maten spiegels en lijsten zijn verkrijgbaar bij Kunstspiegel

Ben jij op zoek naar een nieuwe spiegel of lijst in een bijzondere maat? Onze producten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen en maten. De maat van een spiegel of lijst is erg bepalend. Wij zijn er van overtuigd dat je bij Kunstspiegel een spiegel of lijst vindt in de maat die jij nodig hebt. Kunstspiegel heeft voor jou 2 mogelijkheden waarmee jij op zoek kan naar de juiste maat.


 

Bestel een van de standaardmaten

Heb je een spiegel of lijst gevonden? Dan hoef je alleen nog de juiste maat te bepalen. Om je op weg te helpen hebben wij voor ieder product een aantal standaardmaten op een rijtje gezet. Deze maten variëren van groot tot klein. Alle standaardmaten van ieder product hebben wij op voorraad in onze eigen lijstenfabriek gelegen in de Cruquius. Op het moment dat je een spiegel of lijst in een van de standaardmaten besteld kun jij je bestelling al binnen 5 werkdagen thuis verwachten!


 

Wij maken de spiegel of lijst indien mogelijk speciaal voor jou op maat

Heb je de ideale maat nog niet kunnen vinden tussen de standaardmaten maar ben je toch erg enthousiast over een van onze spiegels of lijsten? Dan hebben wij speciaal voor jou de ‘spiegels op maat’ en de ‘lijsten op maat’ service. Met deze unieke services kun je zelf aan de slag met het op maat maken van de spiegel of lijst die jij graag wil hebben. Let op: de levering van een op maat gemaakte spiegel of lijst duurt langer dan de levering van een standaardmaat. De spiegel of lijst wordt namelijk speciaal voor jou op maat gemaakt!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.