Spiegels decoreren met tekst

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Spiegels decoreren met tekst

Heb je er wel eens aan gedacht om je spiegel te decoreren met tekst? Met krijtstift of met decoratie stickers kun jij je spiegel een trendy twist meegeven.

Spiegel met handgeschreven tekst

Heb je er wel eens gedacht aan een spiegel met daarop een handgeschreven tekst? Het is ontzettend leuk en handig om op deze manier je spiegel te versieren. Deze manier van decoreren wordt vaak gebruikt in de horeca, maar zal bij je thuis ook zeker niet misstaan!
 

Krijtstiften zijn populair

Bij restaurants zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van een spiegel of bord met tekst. Daarop staat vaak het menu omschreven in mooie letters. Dit wordt vaak met behulp van krijtstiften gedaan. Krijtstiften kun je op een gemakkelijke manier aanbrengen en weer verwijderen. Om alles in een mooi geheel te krijgen zijn er sjablonen met verschillende lettertypes. Let er dan wel op dat je een lettertype kiest die past bij de stijl van je spiegel. Zo kies je bij een Barok spiegel voor een klassieke stijl en bij een Moderne spiegel een strak lettertype.

Snel en makkelijk decoreren

Naast de veel voorkomende krijtstiften zijn decoratie stickers ook erg populair. Met deze stickers decoreer je een spiegel op een makkelijke en leuke manier. Decoratie stickers zijn er in diverse lettertypes en formaten en zijn gemakkelijk online te bestellen. Het plakken en verwijderen van de stickers is erg makkelijk en je kunt ze bovendien hergebruiken, ideaal toch?
 

Leuke en handige ideeën om toe te passen

  • Een keukenspiegel met daarin het menu van de dag is erg leuk. Bovendien zorgt een spiegel in de keuken voor extra licht;
  • Een passpiegel met daarin de activiteiten van de week;
  • Heb je een paar mooie herinneringen? Schrijf ze op!

 
  
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.