Spiegel inspiratie voor in de slaapkamer

  • Geplaatst op
  • 0
Spiegel inspiratie voor in de slaapkamer

Ben jij op zoek naar inspiratie voor in de slaapkamer? Met een spiegel breng je snel en eenvoudig sfeer in de slaapkamer en zorg voor meer licht!

Heb jij al een spiegel voor in de slaapkamer?

Heb je er wel eens over nagedacht om een spiegel in de slaapkamer te plaatsen? Het komt steeds vaker voor dat er een spiegel in de slaapkamer wordt geplaatst, denk hierbij aan de populaire staande spiegel of wandspiegel.


Afbeeldingsresultaat voor sleeping room mirror

Wat voor spiegel kies ik

De spiegel die je uitkiest voor in de slaapkamer is afhankelijk van de hoeveelheid ruimte in de kamer. Bij een kleine slaapkamer is een wandspiegel of staande spiegel erg leuk. Met behulp van één van deze spiegels kun je namelijk ruimtes vergroten. Heb je een grote slaapkamer? Dan zou je een kastje kunnen plaatsen met daarop een spiegel.

Tip van Kunstspiegel: Om er voor te zorgen dat er meer licht in de slaapkamer komt zet je de spiegel op een plek neer waar het licht van buiten op de spiegel neerkomt. Op het moment dat er licht op de spiegel komt wordt het weerkaatst door de hele slaapkamer.


Afbeeldingsresultaat voor slaapkamer spiegel

Welke vorm spiegel past bij mij

Spiegels zijn er in veel verschillende vormen en maten. De vorm van de spiegel die je kiest voor in de slaapkamer heeft met eigen smaak te maken. Je kunt er voor kiezen om een rondeovalevierkante of rechthoekige spiegel te kiezen. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. Ben jij op zoek naar een spiegel met specifieke maten, bekijk dan de spiegels op maat service van Kunstspiegel eens.


Afbeeldingsresultaat voor spiegels in de slaapkamer

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.