Sierlijke wanddecoratie: de Verona

  • Geplaatst op
  • 0

De blije Amy schrijft over de Verona spiegel

Afgelopen week kregen wij bij Kunstspiegel.nl een heel leuk bericht binnen van een fashionblogster, genaamd Amy. Met haar blog A-musthaves schrijft zij over dé trends en ontwikkelingen in lifestyle en interieur. Amy bestelde laatst bij ons de sierlijke Verona spiegel met klassieke zilveren lijst. En zij vindt deze barok spiegel helemaal te gek!

Verona spiegel met klassieke zilveren lijst

Sierlijke wanddecoratie

Amy zocht voor haar interieur sierlijke wanddecoratie, om haar muur op de slaapkamer. En dat is volgens haar helemaal gelukt, met de barokken Verona spiegel. Deze sierlijke spiegel heeft een prachtige staande plaats gekregen op een kastje in haar kamer.

Hoe wordt de Verona spiegel ervaren?

De superenthousiaste Amy van A-musthaves schreef het volgende over onze Verona spiegel met klassieke zilveren lijst: "Ohh zo mooi! Nog mooier dan ik mij had voorgesteld en ik was toevallig nog op zoek naar een mooie spiegel voor in de slaapkamer. Via KunstSpiegel kon ik natuurlijk geen keuze maken omdat er zóveel moois beschikbaar is op deze website. Uiteindelijk (na heel lang tobben) koos ik voor Verona. Ik zag trouwens dat deze lijst ook zonder spiegel te bestellen is, voor als je hem bijvoorbeeld als fotolijst wilt gebruiken…"

Verona spiegel met klassieke zilveren lijst


Gratis Verzending groot pluspunt volgens Amy

Daarnaast vond zij ook onze service bij haar bestelling top! Vooral de Gratis Verzending van Kunstspiegel, bij iedere spiegel en lijst, vindt zij een absolute meerwaarde. Niet voor niets omschrijft zij zichzelf als een: "blije vrouwwww..."

Zelf ervaren? Vind hier onze collectie!

Heeft Amy je met haar enthousiasme aangestoken? Bekijk dan hier de sierlijke collectie spiegels van Kunstspiegel.nl, of ontdek hier de grote collectie schilderlijsten en spiegellijsten van Kunstspiegel.nl. Laat je inspireren door de vele verschillende soorten spiegels en lijsten. En profiteer van onze enorme service!

Verona spiegel met klassieke zilveren lijst

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.