Posters en lijsten, de sfeervolle combinatie

  • Geplaatst op
  • 0
Posters en lijsten, de sfeervolle combinatie

Posters en lijsten gaan erg mooi samen en kunnen in verschillende combinaties worden gebruikt! Wat voor lijst kies jij?

Posters en lijsten zijn een erg stijlvolle combinatie. Posters zijn een sfeermaker in huis is en kunnen een persoonlijke herinnering of waarde hebben. Daarom is het leuk om de poster die je hebt een mooie omlijsting te geven. Bekijk welke lijst bij jou past!
Wissellijst

Ben je op zoek naar een lijst waarmee je posters snel kunt verwisselen? Dan is een wissellijst echt iets voor jou. Dze lijst is de uitkomst voor kunstenaars die een galerij of tentoonstelling hebben. De voordelen van een wissellijst zijn:

  • Snel wisselen van posters
  • Eenmalige investering
  • Mooie lijst voor al je posters


Baklijst

Ben jij al bekend met een baklijst? Deze lijst is uniek onder de lijsten, deze lijst heeft namelijk iets bijzonders. Het kunstwerk of poster dat je in een baklijst inlijst lijkt namelijk te "zweven" en zorgt bovendien voor een ruimtelijk effect, dat natuurlijk erg leuk is voor in de woonkamer!


Afbeeldingsresultaat voor baklijst with poster

Overige lijsten

Een poster inlijsten in een wissellijst of baklijst hoeft natuurlijk niet. Je kunt er ook voor kiezen om je kunstwerk in te lijsten in een andere lijst. Bij Kunstspiegel is het mogelijk om jou kunstwerk in te lijsten in de lijst die jij mooi vindt! Bekijk hiervoor de "inlijst service".


Montpellier zwarte lijst van hout

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.