Nieuwe trend: Spiegels boven je bank

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Nieuwe trend: Spiegels boven je bank

Spiegels kun je overal hangen. In je woonkamer, slaapkamer, op het toilet en natuurlijk boven of naast je bank! Een spiegel boven of naast je bank wordt steeds populairder.

Plaats een Spiegel boven of naast je bank!

Wel eens gedacht aan een spiegel boven of naast je bank? Het is een niet veel voorkomende combinatie, maar wordt wel steeds populairder! Je kunt door middel van een spiegel je interieur een enorme boost geven. Een spiegel dient echter niet alleen als decoratie. Met behulp van een spiegel kun je namelijk de kleine ruimtes in huis groter doen lijken. Hoe groter de spiegel, hoe groter het effect. Ideaal toch?

Afbeeldingsresultaat voor bank met spiegel 


Bepaal de vorm van de spiegel

Spiegels zijn er in allerlei verschillende soorten, vormen en maten. Dankzij de Spiegel-op-maat-service is werkelijk alles mogelijk. Het is om die reden van belang dat je een spiegel uitkiest die bij je persoonlijke stijl past, maar ook past in de ruimte waar je de spiegel hangt. De meest voorkomende spiegel die geplaatst wordt boven of naast een bank, is een rechthoekige spiegel. Echter wordt de vorm van de spiegel nog altijd bepaald door eigen smaak en de ruimte waar je de spiegel wil hangen. 

 

Side table achter je bank

Het ophangen van je spiegel is niet de enige mogelijkheid. Je kunt bijvoorbeeld een side table achter je bank plaatsen. Wat is dan het effect? Het mooie van een side table is dat je er verschillende decoratieve spullen op kunt plaatsen, waaronder een spiegel. De spiegel weerkaatst het licht in huis, wat zorgt voor een mooi effect en extra sfeer!

 

Op welke hoogte hang ik een spiegel boven de bank?

De hoogte van de spiegel boven de bank is erg belangrijk. Naast persoonlijke smaak is de richtlijn voor het ophangen van de spiegel tussen de 15 cm en 20 cm boven de rand van de bank.

 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.