'Nederlanders willen kunst op kantoor'

'Nederlanders willen kunst op kantoor'

Dat is één van de resultaten van een onderzoek gedaan door Nationale vacaturebank. Kunst op kantoor inspireert werknemers en klanten.

Dat is één van de resultaten van een onderzoek gedaan door Nationale vacaturebank met meer dan 1000 geënquêteerden.  83 procent van de respondenten hecht waarde aan de inrichting van hun kantoor.

Mark Borgman van Nationale vacaturebank geeft aan dat productiviteit bij veel organisaties wordt bepaald door de werksfeer. “Werkgevers denken er vaak niet over na dat de kantooromgeving enorm bijdraagt aan de sfeer binnen een bedrijf” lichte Borgman toe.

Andere opmerkelijke resultaten zijn dat werkend Nederland naast kunst (10 procent) ook waarde hecht aan een kleurrijk kantoor (17 procent) en planten (26 procent). Werknemers gaven aan dat kunst op kantoor een inspirerende werking heeft.

Bij KunstSpiegel hebben wij een prachtige selectie prints en posters dat geschikt is voor een eigentijds kantoor. Hiermee kun je een accent leggen op de creativiteit van jouw organisatie of juist een rustige, down-to-earth uitstraling benadrukken. Zowel voor vertoon in de backoffice als frontoffice. Wij helpen jou graag met het maken van een keuze.

Bron: NU.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden