Muur vol fotolijstjes

Muur vol fotolijstjes

Ik ben een beetje huiverig met het boren van gaten in de muur, vandaar mijn liefde voor fotorichels, maar als ik het zou durven zou ik heel graag een muur vol fotolijstjes maken. Ik vind zo’n collage van lijsten boven de bank zó gaaf staan! Een persoonlijke verzameling van de mooiste foto’s en posters in verschillende fotolijsten, ja, liefde!

Maak een collage van lijsten boven de bank, als je echt veel lijsten hebt kun je zelfs van het plafond naar de vloer werken en de hele muur vol hangen. Zo’n lijstjes muur kan wat druk ogen, houd het rustig door de kleuren op elkaar af te stemmen. Je maakt de lijstjes muur interessant met verschillende formaten lijstjes en door er her en der wat anders tussen te hangen, zoals een letter, hertenkop (nep!), een mooi bord of een spiegeltje. Maar alleen fotolijsten gebruiken kan natuurlijk ook. Misschien dat ik het in een volgend huis aandurf, zo’n muur vol lijsten!

Dit leuke artikel is geschreven door Karin, klik hier voor meer artikelen van Karin.

Reacties

  1. Lisa Lisa

    Ik vind dit altijd zo tof staan! Vooral als het veel verschillende lijstjes zijn die toch 1 ding gemeen hebben (kleur, materiaal, stijl)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.