Meerdere spiegels ophangen

  • Geplaatst op
  • 0
Meerdere spiegels ophangen

Heb je er wel eens aan gedacht om meerdere spiegels naast of boven elkaar te hangen? Het effect is echt ontzettend sfeervol!

Hoeveel spiegels hang jij naast elkaar?

Grote spiegels en kleine spiegels, in ieder huis zijn ze te vinden. Iedereen heeft een verschillende smaak bij het ophangen van spiegels. Kunstspiegel heeft voor jou een enorme spiegeltrend. Wist jij al dat je meerdere spiegels naast elkaar op kunt hangen? Door meerdere kleine spiegels naast elkaar op te hangen zorg je ervoor dat de muur een speelse en sfeervolle uitstraling krijgt. 


Afbeeldingsresultaat voor spiegels naast elkaar

Verschillende formaten

Een muur vol met spiegels, wie wil dat nou niet? Je kunt dat natuurlijk op verschillende manieren doen. Een van de mogelijkheden is om meerdere kleine spiegels van hetzelfde formaat naast en boven elkaar op te hangen. Dan is er nog een tweede mogelijkheid: gebruik meerdere formaten spiegels. Ga als volgt te werk:

  1. Maak op de grond een collage van de spiegels
  2. Vervolgens maak je een foto van de collage
  3. Tevreden? Ga aan de slag met het ophangen van de spiegelsAfbeeldingsresultaat voor meerdere spiegels naast elkaar

In welke ruimte hang ik mijn spiegel compositie op?

De door jou gemaakte spiegel compositie kun je natuurlijk overal ophangen. Echter heeft Kunstspiegel een aantal tips waar deze echt goed tot zijn recht komen!

  1. Boven de openhaard
  2. In de badkamer

Afbeeldingsresultaat voor meerdere spiegels naast elkaar


Spiegels met lijst

Wil jij de compositie nog mooier maken? Dat kan met een van de mooiste lijsten van Kunstspiegel. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Iets voor jou? Bekijk onze barok, klassieke en moderne lijsten!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.