Laat je diploma inlijsten door Kunstspiegel.nl

  • Geplaatst op
  • 0
Laat je diploma inlijsten door Kunstspiegel.nl

Het behalen van je diploma is iets waar je trots op bent. In welke lijst van Kunstspiegel.nl laat jij het diploma inlijsten?

Laat je diploma door Kunstspiegel inlijsten

Wat goed dat jij je diploma heb behaald! Kunstspiegel.nl snapt als geen ander dat je die in een mooie lijst in wil laten lijsten om die vervolgens een mooie plek in huis te geven. Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van kunstwerken en kunnen dan ook jou diploma professioneel inlijsten! De inlijsting wordt gedaan met behulp van onze unieke ‘inlijst-service’. Het werkt als volgt:

  1. Wij komen het diploma thuis bij je ophalen;
  2. Je kiest een lijst voor het diploma uit;
  3. Het diploma wordt professioneel ingelijst;
  4. Wij brengen het eindresultaat weer thuis bij je af!  
Gerelateerde afbeelding

 

Wat voor lijst kies jij voor het inlijsten van het diploma?

Iedereen heeft een andere stijl of wens om het diploma mee in te lijsten. Bij Kunstspiegel hebben we werkelijk iedere stijl in huis waardoor de ideale lijst voor jou diploma bij ons aanwezig is. Van moderne- tot klassieke lijsten.


Afbeeldingsresultaat voor frame lijsten kunstspiegel

 

Waar hang jij de ingelijste diploma op?

Weet jij al waar je de ingelijste dipoma in huis ophangt? Er zijn natuurlijk veel verschillende plekken in huis waar je aan denkt. Kunstspiegel.nl heeft voor jou de gouden tip:

Het behalen van je diploma is iets waar je trots op bent, waar je veel tijd en energie in heb gestoken en waar je vele mooie herinneringen aan over heb gehouden. Hoe leuk is het dan om daar in de toekomst nog eens op terug te denken. Hang daarom jou ingelijste diploma op een plek waar je vaak komt en denk nog eens terug aan die mooie prestatie die je behaald hebt!


Gerelateerde afbeelding


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.