Kerstversiering met Spiegel

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Kerstversiering met Spiegel

In ieder interieur hangt een spiegel. En met kerst kun je je spiegel perfect gebruiken bij Kerstversiering. Lees hier de top 3 versier-combinaties van KunstSpiegel!

Kerstversiering decoreren met spiegels

De decembermaand staat altijd bol van de gezellige dagen, vrienden, familie en cadeaus. Ook de sfeer is zeer belangrijk tijdens de feestdagen. Denk aan de Kerstsfeer en Kerstboom in je eigen huis, zodat je een warm en gezellig gevoel krijgt bij het thuis komen. En de sfeer in je huis wordt nog mooier met het toevoegen van een spiegel bij je Kerstversiering!

 

Versier je huis met kerstversiering en spiegels

In ieder interieur hangt een spiegel. En met kerst kun je je spiegel perfect gebruiken bij het decoreren van je woning. Er zijn talloze mooie combinaties te bedenken voor spiegels en kerstversiering. Om je op weg te helpen heeft KunstSpiegel een top 3 gemaakt van ideale combinaties tussen kerstversiering en spiegels.

 Kerstversiering-met-Spiegel

 

De top 3 combinaties tussen kerstversiering en spiegels:

  1. Combineer Spiegels met kaarsen. Spiegels en kaarsen zijn een prachtige combinatie. De weerkaatsing van brandende kaarsen geeft extra sfeer en warmte in huis en zorgt voor een ruimtelijker gevoel.
  2. Spiegels kun je geweldig opmaken met hechtende stickers. Hechtende stickers blijven plakken op je spiegel, bijvoorbeeld stickers in de vorm van sneeuw of sterren is top. Het mooie aan deze hechtende stickers is dat je ze opnieuw kunt gebruiken.
  3. De klassieker is natuurlijk het decoreren van de spiegel met kerstversiering. Hang kerstversiering op aan de spiegel, een absolute aanrader. Doe dit echter niet met plakband. Plakband kan ervoor zorgen dat de spiegel beschadigd raakt. Met kerstversiering om je spiegellijst, fleur jij je spiegel helemaal op!

 

Kunstspiegel wenst iedereen alvast hele fijne Kerstdagen toe!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.