Inspiratie voor grote spiegels

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 1
Inspiratie voor grote spiegels

Het is de trend om een grote spiegel in huis te hebben. Hier vind je inspiratie waar een grote spiegel mooi tot zijn recht komt in je huis!

Grote spiegels zijn de spiegeltrend

Grote spiegels zijn ook dit jaar weer de grote trend! Hoe groter de spiegel hoe sfeervoller het is. Bovendien zorgt een grote spiegel ook voor veel extra licht in een ruimte! Dit prachtige woonaccessoire past in werkelijk ieder interieur en maakt de ruimte uniek.


Gerelateerde afbeelding

 

Een grote spiegel in de hal

Een spiegel in de hal is een absolute klassieker. De hal is een plaats waar jij niet alleen vaak komt, maar ook je gasten! Een spiegel in de hal zorgt voor sfeer. Verder zorgt een grote spiegel ervoor dat de ruimtes groter worden gemaakt als je de spiegel op de juiste plaats ophangt of neerzet!


Afbeeldingsresultaat voor grote spiegel in de hal kunstspiegel

 

Woonkamer en grote spiegels

Het is tegenwoordig de trend om een grote spiegel in de woonkamer te hebben. De grote spiegel hang je in dit geval niet op, maar plaats je tegen de muur voor een mooi effect. Tip van KunstSpiegel: veranker de spiegel zodat er geen ongelukken gebeuren.


Afbeeldingsresultaat voor big mirror living room

 

Spiegel in de badkamer

Een spiegel in de badkamer is onmisbaar. Hoe leuk is het om de kleine spiegels in de badkamer te vervangen door één grote spiegel? Een grote spiegel in een kleine badkamer is heel bijzonder, aangezien hierdoor de ruimtes optisch groter worden.


Afbeeldingsresultaat voor big mirror in bathroom

 

Grote spiegel in de slaapkamer

Een grote spiegel in de slaapkamer? Ja zeker! De plaats van een grote spiegel in de slaapkamer is erg belangrijk, aangezien dit erg persoonlijk is. Een spiegel in de kamer kan dienen als een passpiegel of om ruimtes optisch groter te maken. Tip: een spiegel naast het bed is echt leuk!

Afbeeldingsresultaat voor big mirror in sleeping room


Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.