Hoe werkt bestellen bij Kunstspiegel?

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Hoe werkt bestellen bij Kunstspiegel?

De verschillende bestelmanieren bij Kunstspiegel

Bij Kunstspiegel zijn er veel verschillende mogelijkheden voor het bestellen van een spiegel of lijst. Vanwege de diverse opties die Kunstspiegel biedt, lichten wij de verschillende bestelopties toe. Dit doen wij natuurlijk niet zomaar, maar aan de hand van een schematische infographic. Leuk en makkelijk voor jou! 
Bestelprocessen-van-KunstSpiegel-infographic
 

1. Bestellen van standaard lijstenmaten


Een van de bestelmogelijkheden bij KunstSpiegel is het bestellen van een spiegel of lijst met een standaardmaat. Het proces van de standaardmaat is erg makkelijk. Op het moment dat je een van onze spiegels of lijsten heb uitgekozen, kies je een van onze standaardmaten bij ‘maak een keuze’.

Na het kiezen van een van de standaardmaten volgt het betalingsproces. Vervolgens pakken wij de bestelde spiegel of lijst in en laten deze op het gewenste adres bezorgen. Bestellingen worden geleverd door onze vaste transporteur, die ervaring hebben op het gebied van transporteren van breekbare producten. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je spiegel of lijst in huis hebt!
 

2. Je Spiegel of lijst volledig op maat!

Bij Kunstspiegel hebben we een bijzondere optie, namelijk: de 'Spiegel op maat'- of 'Lijst op maat'-service. Deze optie is een erg handige optie. Bij de op-maat-service kun je de spiegel of lijst die je heb uitgekozen in de maat bestellen die jij graag wil. Na het uitkiezen van een spiegel of lijst vul je de afmetingen in die voor jou van toepassing zijn. Dit doe je bij de keuze 'Op maat', onder 'Afmetingen'.

Op het moment dat je de juiste afmetingen voor je spiegel of lijst hebt ingevuld, word je doorverwezen naar het betalingsproces. Wanneer het betalingsproces is afgerond, gaan wij direct aan de gang met het op maat maken van je bestelde spiegel of lijst. Op het moment dat je bestelling gereed is, pakken wij deze in en sturen wij je bestelling in beschermende verpakking naar je toe. Zo weten wij zeker dat je bestelling in nieuwstaat bij je thuis wordt afgeleverd!
 

3. De unieke Inlijst-service van KunstSpiegel!

Bij Kunstspiegel kun je gebruik maken van de unieke inlijst service! Hoe ziet ons inlijst-proces eruit? Bij Kunstspiegel lijsten wij een mooie herinnering of een kunstwerk volledig op maat voor je in. Om te beginnen kies je een houten lijst waar je graag je herinnering of kunstwerk in wil laten lijsten.

Wanneer je eenmaal een van onze mooie lijsten hebt uitgekozen, kun je gebruik maken van de extra opties die worden geboden. Bij de extra opties staan onder andere:
 

  1. de gewenste afmetingen voor de lijst; 
  2. de keuze uit glas;
  3. en het nemen van een passe-partout. 

Na deze opties wordt er contact opgenomen met jou, om het moment van het het afhalen van je herinnering op kunstwerk af te spreken. Vervolgens halen wij het bij je thuis op en wordt deze door ons ingelijst in de uitgekozen lijst. Eenmaal ingelijst bezorgen wij geheel gratis de ingelijste herinnering of kunstwerk, zodat jij de volledig op maat gemaakte lijst zo snel mogelijk kunt ophangen waar je wil!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.