Geef je toilet extra sfeer met een spiegel

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Geef je toilet extra sfeer met een spiegel

Heb je er wel eens aan gedacht om een spiegel op te hangen in je toilet? Het ophangen van een spiegel in je toilet geeft een enorme boost aan de sfeer!

De spiegel brengt sfeer in je toilet!

Het toilet, een plek waar je dagelijks toch even komt. Vaak is dit een kleine en saaie ruimte. Deze plek hoeft echter helemaal niet saai te zijn!

Het is belangrijk dat je wat extra aandacht geeft aan deze ruimte. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere gezinsleden of visite die het toilet wel eens bezoeken. Met een mooie spiegel kun je deze kleine ruimte op een simpele manier een hele andere twist geven!

Afbeeldingsresultaat voor toilet spiegel 
 

Bepaal het formaat van de spiegel

Het formaat van de spiegel is hierin erg belangrijk. Zo kun je er voor kiezen om in een kleine ruimte, een wat grotere spiegel op te hangen. Waarom? Op deze manier zorg je ervoor dat je toilet ruimte groter lijkt.

Het is niet noodzakelijk om een spiegel op te hangen, soms is er geen plaats voor een hangspiegel. Je kunt er dan ook voor kiezen om een staande spiegel neer te zetten. Dit zorgt er voor dat je toilet er al een stuk leuker uit ziet!

Het kiezen van de juiste kleur spiegel

De kleur van de spiegel is erg belangrijk. Hou je meer van een lichtere ruimte of vind je het leuker om meer kleur te creëren? Het kan allebei!

Een toiletruimte met een lichte kleur komt het meest voor. Om een lichte ruimte te creëren in je toilet kies je dan ook een rustige kleur spiegel. In combinatie met de lichte kleur muren krijg je de ideale toiletruimte.

Je kunt je er ook voor kiezen om een ruimte te creëren met meer kleuren! Hoe doe je dat? Wat je in ieder geval nodig hebt is een muur met een bonte kleur. De 2e stap is het uitzoeken van een spiegel die past bij de muur.  Met de combinatie Barok spiegel en een bonte muur krijg je het mooiste resultaat!

 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.