Geef je badkamer sfeer met een barok spiegel!

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0

De badkamer is een plek waar je veel tijd door brengt in je leven. Creëer een warme sfeer met een barok spiegel, zodat jij je helemaal thuis voelt!

Dé accessoire voor de badkamer: barok spiegel

De badkamer is een plek waar je veel tijd door brengt in je leven. Iedere dag bezoek je wel een paar keer je badkamer. De badkamer is een ruimte om te ontspannen, te ontstressen, om op te frissen en te genieten van een heerlijke warme douch of bad. Niet voor niets wordt er veel tijd en energie besteedt aan het creëren van de perfecte badkamer. De sfeer moet immers fijn aanvoelen. Wil jij op een simpele en effectieve manier de badkamer naar een hoger niveau tillen? Dan hebben wij de oplossing voor je: een sfeervolle barok spiegel!


Barok spiegel kopen bij Kunstspiegel.nl

De barok spiegel brengt sfeer in je badkamer

Barok spiegels brengen overal sfeer door de authentieke uitstraling. Met een barok spiegel is je badkamer zo omgetoverd tot een waar paleis. Samen met een aantal andere gave accessoires, zoals mooie handdoeken van pastelkleuren en een dimmer op de badkamer-lampen, creëer je makkelijk en snel een heerlijke sfeer in je badkamer. En het mooie is dat je dit ook nog eens zelf kunt uitvoeren!
 


Barok spiegel kopen bij Kunstspiegel.nl

Is de badkamer geschikt voor een barok spiegel?

Badkamers kunnen nog weleens heel erg vochtig worden. Zeker wanneer er geen goede luchtcirculatie of afzuiginstallatie is, om de vochtige lucht weg te krijgen. Gelukkig zijn onze barok spiegels allemaal voorzien van een coating, zodat de houten lijsten goed tegen vocht kunnen. Desalniettemin is het altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat de luchtcirculatie in de badkamer goed is.

Barok spiegel kopen bij Kunstspiegel.nl

De stijlen voor de badkamer


Er zijn vele soorten barok spiegel te verkrijgen bij KunstSpiegel.nl. Maar het belangrijkste is dat de spiegel aansluit bij de stijl van je badkamer, of de stijl zet voor je badkamer. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om één hele grote barok spiegel op te hangen boven de wasbak(ken), of je kunt ervoor kiezen om meerdere brocante spiegels op te hangen. Bijvoorbeeld boven iedere wasbak een spiegel, of een spiegel boven je wasbak en eentje boven je bad. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hebben wij je kunnen inspireren met dit blog? Kijk dan op deze pagina naar de brocante spiegels van Kunstspiegel.nl en bestel direct online. Gratis verzending in Nederland, of bestel eerst een gratis staaltje.

 


Barok spiegel kopen bij Kunstspiegel.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.