Eettafel met staande spiegel, de sfeervolle combinatie!

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Eettafel met staande spiegel, de sfeervolle combinatie!

KunstSpiegel geeft je in dit blog de sfeertip om eettafel of eethoek een wending te geven met een wandspiegel! Hoe? Lees hier.

Een andere wending aan je eettafel door een spiegel

Dit keer geven wij je wat inspiratie voor een van de plekken in je huis waar je het meeste bent. De eettafel of eethoek. Want ook daar kan er altijd een sfeervolle portie spiegelinspiratie gebruikt worden. KunstSpiegel geeft je daarom in dit blog de sfeertip om jouw eettafel of eethoek een totaal andere wending te geven, met een gave wandspiegel!
eettafel-met-wandspiegel-kopen-bij-kunstspiegelLicht, ruimte en sfeer met een spiegel bij je eettafel

Iedereen heeft zijn eigen smaak en idee over het inrichten van de eethoek of eettafel. Het belangrijkste van een eethoek of eettafel is dat het je een gevoel van thuiskomen geeft. Sfeer is dus heel belangrijk. En daarom stellen wij je deze nieuwe trend voor: de combinatie van eettafel en grote spiegel. De spiegel is een opkomend interieur-stuk bij de eettafel of eethoek.

Is het niet een geweldig gevoel als je jouw eettafel of eethoek groter kan doen lijken dan dat het werkelijk is? Een grote wandspiegel zorgt er namelijk voor dat de ruimte groter wordt en er meer licht is in je eethoek. Dit geeft een prettig gevoel om thuis te komen en zorgt ervoor dat de eettafel een plek is waar jij graag zit: licht, ruim en sfeervol!
eettafel-met-wandspiegel-kopen-bij-kunstspiegelWelke spiegel voor de meeste sfeer bij je eettafel?

Het grootste effect voor licht, ruimte en sfeer voor jouw eettafel is een spiegel vanaf de grond, ook wel een wandspiegel genoemd. Naast het opstellen van de wandspiegel is de breedte van de spiegel erg belangrijk. Zorg ervoor dat de spiegel niet breder is dan de tafel zelf. De combinatie van een staande (passpiegel idee) of hangende grote spiegel met een eettafel of eethoek zorgt ervoor dat jij het beste effect haalt uit de eettafel of eethoek.
eettafel-met-wandspiegel-kopen-bij-kunstspiegelWelke spiegellijst voor de staande spiegel?

De spiegellijst is erg belangrijk! De lijst zorgt ervoor dat de spiegel helemaal tot zijn recht komt. Het is daarom van belang om de sierlijke houten lijst aan te passen aan jouw smaak en omgeving van de eettafel of eethoek. Bijvoorbeeld een moderne lijst, klassieke lijst of barok lijst, afhankelijk van de stijl in je huis.

Kun jij niet wachten om de eettafel of eethoek een heel andere wending te geven? Bestel je wandspiegel op maat bij KunstSpiegel en haal het beste uit je eettafel!

eettafel-met-wandspiegel-kopen-bij-kunstspiegel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.