Dressoir met spiegel, de klassieke combinatie!

  • Geplaatst op
  • 0
Dressoir met spiegel, de klassieke combinatie!

Ben jij in bezit van een mooi dressoir en ben je op zoek naar inspiratie om er een nieuwe look aan te geven? Een spiegel is de oplossing.

Dressoir spiegel; een echte klassieker

Als we het hebben over een echte klassieke spiegel, dan hebben we het al snel over een dressoir spiegel. Deze spiegels worden boven het dressoir gehangen en zijn er in verschillende soorten en maten. Ga jij voor een klassieke spiegel of moderne spiegel?


Afbeeldingsresultaat voor dressoir spiegel

Veel voorkomende spiegel in huis

De dressoir spiegel is één van de meest voorkomende spiegels die we tegen komen in huis. Het dressoir is nog steeds een populair meubelstuk die op een leuke manier wordt gedecoreerd met behulp van een spiegel. Het uiterlijk van het dressoir en de spiegels zijn verandert door de nieuwe interieur trends, echter blijft het dressoir met een spiegel een absolute klassieker die in ieder huis thuis hoort.

Gerelateerde afbeelding

Geef je dressoir een nieuwe look

Ben je een uitgekeken op je dressoir en kan je wel wat inspiratie gebruiken voor een nieuwe look? Je kunt je dressoir al snel en eenvoudig een andere uitstraling geven met een spiegel of accessoires.

Afbeeldingsresultaat voor dressoir met mirror

Plaats een spiegel nonchalant op het dressoir

Ga met de tijd mee en zet je spiegel nonchalant op het dressoir. Dit komt steeds vaker voor en heeft een aantal voordelen ten opzichte van een spiegel die je aan de muurt hangt.

  • Geen boorgaatjes in de muur
  • Snel en makkelijk interieur veranderen
Afbeeldingsresultaat voor spiegel op dressoir

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.