De spiegeltrends voor 2017

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0

KunstSpiegel blikt in dit blog vooruit wat de Spiegeltrends in 2017 worden: Welke spiegelstijl wordt hot? En welke lijsten? Lees het hier!

In één zin: Grote spiegels en opvallende spiegels

Het jaar 2016 vliegt voorbij. Wij zitten nu alweer in maand 10 en voordat we het weten is eind december. Kortom, de start van een nieuw jaar komt aardig dichtbij. En dat brengt weer een hoop nieuwe spiegelinspiratie met zich mee, aangezien de spiegeltrends ieder jaar veranderen. Daarom blikt KunstSpiegel in dit blog vooruit wat de spiegeltrends in 2017 worden: Welke spiegelstijl wordt hot? En welke materialen worden er voor de lijsten gebruikt?Spiegeltrends-2017-steigerhouten-spiegels


De spiegel is in 2017 onmisbaar!

Een spiegel werd altijd gezien als praktisch object in een badkamer of gang en niet zozeer als een mooi interieurstuk. Maar de afgelopen jaren is deze trend aan het veranderen en in 2017 verwacht KunstSpiegel dat de stijlvolle spiegels en sierlijke spiegels hun echte doorbraak maken als de woonaccessoire. Oftewel, spiegels mogen gezien en gebruikt worden in iedere ruimte in ieder interieur. Spiegels zijn namelijk naast stijlvol ook zeer praktisch:

  • spiegels vergroten ruimtes;
  • spiegels brengen extra natuurlijk licht;
  • spiegels zijn sfeervol;
  • en door de vele stijlen passen spiegels in ieder interieur.

 

Vooral de grote spiegels voorzien van sierlijke lijsten zijn de eyecatcher in een interieur. Staande spiegels met een stijlvolle spiegellijst wordt bijvoorbeeld onmisbaar in je woonkamer!


Spiegeltrends-2017-grote-spiegels-zwarte-lijsten Het materiaal van de spiegellijst

Natuurlijk materialen zijn hot! En dat komt goed uit, aangezien alle spiegellijsten van KunstSpiegel zijn gemaakt van natuurlijk hout uit herbebossingsgebieden in Italie. Wel zo verantwoord voor het milieu. Deze houten lijsten worden vervolgens voorzien van ambachtelijke details. En natuurlijk biedt KunstSpiegel de mogelijkheid om je spiegel op maat te maken, in combinatie met een sierlijke houten lijst op maat. Zowel bewerkt, geschuurd als ongeschuurd. Bijvoorbeeld de robuuste steigerhouten spiegellijsten, die de afgelopen jaren al ontzettend aan populariteit hebben gewonnen.Spiegeltrends-2017-grote-spiegels

De vormen van de spiegel in 2017

Zoals gezegd is GROOT dé spiegeltrend voor 2017. Grote spiegels om neer te zetten in een ruimte zijn echt helemaal de trend. En het liefst voorzien van een sierlijke barok lijst, zodat de spiegel met lijst nog beter uitkomt. Dit zie je ook terug in de soort stijl die in is: de Venetiaanse barok spiegels. Sierlijke details, stijlvolle afwerking. Kortom, vakmanschap. In combinatie met de kleur van gouden lijsten, bronzen lijsten en zwarte lijsten, maak jij je interieur helemaal 2017. Waar wacht je nog op? Bestel je grote barok spiegel met sierlijke lijst op maat bij KunstSpiegel en ga voorbereid 2017 in! 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.