Cadeautip: herinneringen inlijsten!

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
Cadeautip: herinneringen inlijsten!

Wil je een persoonlijk cadeau voor de feestdagen voor je partner, ouders of kinderen? Laat dan een mooie herinnering inlijsten!

Een herinnering inlijsten is een persoonlijk cadeau!

Wil jij een persoonlijk cadeau voor de feestdagen, voor je partner, papa, mama of kinderen? Laat dan een mooie herinnering inlijsten bij KunstSpiegel! Denk bijvoorbeeld aan een sierlijke fotolijst voor een dierbare foto, een t-shirt inlijsten of een diploma inlijsten. Werkelijk alles is mogelijk met onze stijlvolle houten wissellijsten! En natuurlijk veel persoonlijker dan een standaard cadeaubon. Waar wacht je nog op?
 

voorwerpen-inlijsten-bij-kunstspiegel-inlijst-service

 

Geef met Sint of Kerst een omlijste herinnering!

Een heerlijke herinnering aan een mooie vakantie op een tropische eiland. Een onderscheiding voor de harde inspanningen, een gesigneerd shirt van je favoriete sporter, of de eerste kleurplaat of tekening van je kind. Al deze bijzondere herinneringen verdienen een mooie houten lijst. En hoe gaaf is het als je dit kunt geven met de feestdagen?! Daarom heeft KunstSpiegel de speciale Inlijst-service, waarbij wij het in te lijsten kunstwerk bij je thuis ophalen en op maat inlijsten in onze lijstenmakerij. Wij weten zeker dat je degene die je dit cadeau geeft tijdens de feestdagen, zijn of haar speciale herinnering prominent gaat ophangen of neerzetten in de woning!

foto-inlijsten-bij-kunstspiegel-inlijst-service

 

Een herinnering zegt meer dan duizend woorden

Foto’s, schilderijen, geboortekaartjes, borduurwerken, kleding, diploma’s, oorkondes, een herinnering zegt meer dan duizend woorden. Zoiets moet je niet bewaren in een la op zolder. Zo'n herinnering verdient een prominente plek in je interieur. De cadeautip voor deze feestdagen is dus het inlijsten van een mooie herinnering!

kleding-inlijsten-bij-kunstspiegel-inlijst-service

 

Collectors Items inlijsten als cadeau: uniek en dierbaar!

Heb jij een bepaald collectors item dat je cadeau geeft aan familie of vrienden? Of hebben zij een dierbaar collectors item die verwaarloosd wordt? Laat het collectors item inlijsten, zodat zij met trots de dierbare herinnering aan de muur hangen. Bijvoorbeeld een voetbalshirt van de favoriete speler van je neefje, mooi ingelijst in een stijlvolle houten lijst met glasplaat ervoor. Zo blijft het ingelijste voetbalshirt mooi geconserveerd en kan je neefje deze op zijn kamer hangen. Een te gek cadeau voor de feestdagen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.