5 Tips voor een perfecte Passpiegel

  • Geplaatst op
  • Door KunstSpiegel
  • 0
5 Tips voor een perfecte Passpiegel

5 handige tips voor passpiegels

KunstSpiegel biedt verschillende soorten stijlvolle passpiegels. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is met passpiegels, heeft Kunstspiegel een aantal tips samengesteld. Met de deze tips kies jij de perfecte passpiegel en hangt of staat jouw passpiegel het beste!

Tip 1: Het beste formaat voor je passpiegel

Het formaat van de passpiegel is erg belangrijk. Bij het uitkiezen van de passpiegel moet je kijken naar je eigen lengte of naar de lengte van je grootste huisgenoot. De passpiegel moet namelijk niet kleiner zijn dan de persoon die 'm gebruikt. Een grotere passpiegel kan wel altijd!

 Passpiegel-kopen-bij-KunstSpiegel-Staande-Spiegel


Tip 2: De perfecte hanghoogte van je passpiegel

Een passpiegel die je aan de muur ophangt hang je 20 cm van de grond. Hiermee moet je rekening houden met een eventuele spiegellijst om je passpiegel. Mocht je een lijst hebben om je spiegel, probeer de buitenzijde van de lijst dan op ongeveer 15 cm van de grond te hangen. De lijst hoeft dus niet 20 cm van de grond af te hangen.

Tip 3: Plaats je passpiegel op de grond

Een passpiegel die je plaatst op de grond is helemaal hip! Je kunt er dus ook voor kiezen om je passpiegel op de grond te plaatsen en tegen de muur te laten rusten aan de bovenkant. Zo zorg je ervoor dat je staande spiegel een stoere uitstraling krijgt en als een meubelstuk oogt.

Passpiegel-kopen-bij-KunstSpiegel-Staande-Spiegel


Tip 4: Verdeel het gewicht van je spiegel

Passpiegels en ook andere spiegels kunnen een groot gewicht hebben. Als je de spiegel op wil hangen, zorg er dan voor dat het gewicht van de spiegel verdeeld wordt. Maak bijvoorbeeld gebruik van meerdere ophanghaakjes, zodat het gewicht verdeeld wordt over de verschillende ophangpunten. Zo voorkom je schade aan je muur en zorg je ervoor dat je spiegel stevig hangt.

Tip 5: De beste plek voor je passpiegel

De Passpiegel kun je in iedere ruimte gebruiken. Vaak zie je dat passpiegels worden gebruikt in grotere ruimtes, zoals een slaapkamer, of bijvoorbeeld in een inloopkast. Maar tegenwoordig zie je steeds vaker dat een staande spiegel wordt gebruikt als decoratiestuk voor in de woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan een staande tafel spiegel bij je eetgedeelte, voor extra sfeer en ruimte!
Passpiegel-kopen-bij-KunstSpiegel-Staande-SpiegelReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.