3 creatieve tips voor in de badkamer

  • Geplaatst op
  • 0
3 creatieve tips voor in de badkamer

Hoe creatief ben jij? Het is leuk om creatief te zijn in de badkamer. In dit blog lees je 3 creatieve tips om je badkamer sfeervoller te maken.

Hoe creatief ben jij met spiegels in de badkamer?

In iedere badkamer hangt er een of meerdere spiegels. Het is belangrijk om creatief te zijn in de badkamer, aangezien dit vaak een kleine ruimte is. Met een beetje creativiteit zorg je er al snel voor dat de badkamer gezellig, leuk en sfeervol wordt. Laat je inspireren door de 3 badkamer tips van Kunstspiegel.nl!

 

 

1. Verschillende vormen spiegels 

Het is leuk om een aantal spiegels met dezelfde vorm naast elkaar te hangen in de badkamer. Je kan ook kiezen voor iets anders. Wat erg in is, is het hangen van verschillende vormen in de badkamer wat zorgt voor een leuke sfeer.

 

 

2. Spiegels in de kleur van het accessoires

Welke kleur hebben jou accessoires? Het is leuk om spiegels te matchen met de kleur van andere accessores. Op deze manier creëer je een eenheid dat zorgt voor een overzichtelijke en gezellige badkamer. Pas daarom de kleur van de spiegel aan op de accessoires die al in de badkamer staan.

 

3. Spiegelkast

Heb je er wel eens aan gedacht om een spiegelkast op te hangen in je badkamer? Deze is niet alleen erg stijlvol, maar ook ontzettend functioneel. Hierin kun je shampoo, badschuim en andere benodigdheden opbergen. Let er wel op dat je spiegel van de spiegelkast past bij de andere accessoires in de badkamer. Heb jij klassieke accessoires? Een Barok spiegel zou dan erg mooi staan. Vervolgens kun je jezelf natuurlijk bewonderen en optimaal genieten van een sfeervolle en stijlvolle badkamer.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.