Bari - Gouden lijst van hout met ornament vergroten Bari - Gouden lijst van hout met ornament vergroten Bari - Gouden lijst van hout met ornament vergroten Bari - Gouden lijst van hout met ornament vergroten
Bari - Gouden lijst van hout met ornament vergroten Bari - Gouden lijst van hout met ornament vergroten Bari - Gouden lijst van hout met ornament vergroten Bari - Gouden lijst van hout met ornament vergroten

Bari - Gouden lijst van hout met ornament

€269,00 €188,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

Lijsten van hout zijn de mooiste lijsten die er zijn. De Bari gouden lijst is gemaakt van het beste hout dat er is dat wij halen uit herbebossingsgebieden.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Bari Sfeervolle gouden lijst van hout

Lijsten van hout zijn de mooiste lijsten die er zijn. De Bari gouden lijst is gemaakt van het beste hout dat er is dat wij halen uit herbebossingsgebieden. Op deze manier houden wij niet alleen rekening met de natuur, maar ook met onze klant. Dit hout is namelijk van zeer hoge kwaliteit en daarnaast ook nog eens erg duurzaam. De Bari lijst is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Ben jij er al uit in waar je deze fantastische lijst voor gebruikt?

Met passepartout of glas

Wat leuk dat je de sfeervolle lijst van Bari graag wil hebben! Wij hebben speciaal voor jou nog een aantal opties waarmee je de lijst nog mooier kunt maken. Dit zou je kunnen doen door een passepartout toe te voegen. Wij hebben een off white of zwarte passepartout 8 of 5 cm rondom. Daarnaast kun je ook kiezen voor helder of ontspiegeld glas. Zonder deze opties kan natuurlijk ook!

Barok houten lijst ontvang je met..

De barok houten lijst van Bari ontvang je met twee ophanghaakjes. Zo kun je direct aan de slag met het ophangen van de lijst. Dit kan zowel horizontaal als verticaal. Daarnaast zijn er verschillende opties waar je gebruik van kunt maken.

Optie 1: Inlijst-service

De inlijst-service is een unieke service waar je gebruik van kunt maken. Kort samengevat: wij komen je kunstwerk thuis ophalen, lijsten deze professioneel in en leveren deze vervolgens weer gratis thuis bij je af. Meer lezen over de inlijst-service? Klik hier.

Optie 2: verschillende maten

Kunstspiegel vind het belangrijk dat de Gouden lijst van Bari in verschillende maten verkrijgbaar is. Wij hebben dan ook een aantal standaardmaten voor je op een rijtje gezet. Mocht je kiezen voor een standaardmaat, ontvang jij je bestelling al binnen 5 werkdagen!

Optie 3: passepartout of glas

Om de lijst nog mooier tot zijn recht te laten komen kun je kiezen om een passepartout in off white of zwarte kleur te bestellen. Deze zijn 8 of 5 cm rondom. Verder hebben wij helder of ontspiegelend glas. Het is niet verplicht om van deze opties gebruik te maken.

Kleur: Goud
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 12,0 cm
Lijstdiepte: 7,8 cm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten