Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten
Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten Antibes - barokspiegel - zwart vergroten

Antibes - barokspiegel - zwart

€309,00 €216,30 Incl. btw

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Barok lijsten zijn met de handgemaakt door Italiaanse lijstenmakers die gespecialiseerd zijn in het toevoegen van fantastische details.

  • Gratis bezorging
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Veilige betaalomgeving

Afmetingen
Spiegels met lijst
Vul de totale lengte en breedte in van de spiegel incl. lijst.

Spiegels zonder lijst
Vul de gewenste lengte en breedte in van de spiegel.

  • cm
  • cm

Extra Opties & Info

  • Verwachte levertijd
    Binnen 10 dagen.
    Met facetrand: vier weken.

Maatwerkprijs

Spiegel met barok lijst voor iedere ruimte in huis

De Barok spiegels met lijst zijn ontzettend populair. En dat is niet zo gek volgens Kunstspiegel. Dit komt namelijk doordat deze spiegels met lijsten anders zijn dan andere spiegels en lijsten. De Barok lijsten zijn met de handgemaakt door Italiaanse lijstenmakers die gespecialiseerd zijn in het toevoegen van fantastische details die ook in de Antibes spiegel met lijst zijn terug te vinden. Bekijk de mogelijkheden die deze spiegel te bieden heeft.

In welke kleur bestel jij de Antibes?

De Antibes is verkrijgbaar met verschillende opties. Een van de vele opties de deze spiegel met lijst te bieden heeft zijn de kleuren. De kleur waarin de Antibes spiegel met lijst verkrijgbaar is zijn: zwart, wit en goud. Welke kleur past het beste bij jou?

Kies de juiste maat

Ben jij er al uit welke maat je nodig hebt? Kunstspiegel heeft een aantal standaardmaten voor je op een rijtje gezet. Wij zijn er zeker van dat jij de ideale maat tussen deze standaardmaten vindt. Van groot tot klein, de maten zijn allemaal te vinden. Let op: bij het kiezen van grote maten worden de kosten van de spiegel met lijst duurder.

Geleverd met..

Wat kun je verwachten bij de bestelling van de Antibes spiegel met zwarte lijst? Bij je bestelling ontvang je een hardboard en twee ophanghaakjes. Zo kun je aan de slag met het ophangen van de spiegel. Dit kan zowel verticaal als horizontaal.

Bezorging van de Antibes

Hoe wordt de Antibes bezorgd? Om er voor te zorgen dat de spiegel met lijst in optimale staat bij je thuis geleverd worden, wordt je bestelling verzonden met onze vaste koeriersdienst. Daarnaast wordt iedere bestelling bij Kunstspiegel gratis verzonden, ongeacht het bedrag. Heb jij een standaardmaat besteld? Dan kun jij je aankoop al binnen 5 werkdagen thuis verwachten.

Kleur: Zwart
Materiaal: Hout
Lijstbreedte: 11,5 cm
Lijstdiepte: -
Spiegel dikte: 4 mm

Aanvullende producten & services

Gerelateerde producten